NÁKUPNÝ KOŠÍK0

Témy

Spýtajte sa odborníka


testy

Dobry den, uz dlhsi cas ma trapi neznesitelne palenie, svrbenie v posvovej oblasti, mavam i vytok ( vacsinou neznesitelne pachnuci, i po rybach, hnedy, inokedy biely), zacala som mat problem s pravidelnostou menstruacie, neberiem hormonalnu antikoncepciu, pocitujem palenie i pri moceni, som z toho podrazdena, neviem, co viac mam robit ( uzivala som ,uz i cipky a mast), ale tieto neprijemne pocity sa vratili, mast mi uz nezabera, viem, ze ma na to velky vplyv , moj diabetes – DM1), dlhodobo horsie vysledky, stres

 

,…svoje vysledky neviem dostat pod kontrolu ani vdaka inzulinovej pumpe, obcas mi pomahaju sedave kupele vo vode, prosim, poradte mi ako sa natrvalo zbavim tychto neprijemnych, neznesitelnych pocitov, dakujem.

Pani Veronika! Infekciu treba preliečiť u Vás i u partnera. Preventívne pomáha užívanie probiotík, brusnicového extraktu, grepového extraktu.

 

Vynikajúcim preparátom pri urologických infekciách je probiotikum s brusnicovým extraktom Women Dophilus a probiotikum špeciálne na ženské a kvasinkové infekcie Super Dophilus.

 

Tieto probiotiká sú vhodné aj pre diabetikov. U rizikových pacientov je dôležitá najmä prevencia. Probiotiká pomáhajú obnoviť prirodzenú ochrannú mikroflŕu zdravej ženskej pošvy. Vytláčajú z nej patogénne baktérie a bránia ich premnoženiu.

Na našej webovej stránke používame rôzne súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania. Viac o používaných súboroch cookies a možnostiach ich deaktivácie sa dozviete v našej Ochrane osobných údajov