NÁKUPNÝ KOŠÍK0

Témy

Spýtajte sa odborníka


zive-bakterie

Dobrý deň…..dosť často ma trápia také slabšie pálenia po močení a to hlavne v tedy keď mi je zima, prefúkne ma,keď málo pijem ale aj dokonca v lete keď sa spotím a trochu ma ovanie….zakaždým keď pocítim pálenie tak si urobím čaj UROSEPT a ten mi celkom hneď zaberie a niekedy si dám na noc preventívne tabletku UROSEPT….

 

napríklad v januári som si musela čaj robievať dosť častu kôli páleniu po močení asi tak 2x denne…….v starom roku som bola aj u urology lebo ma to dosť obťažuje a znepríjemňuje život….vravel že moč je v poriadku ( a to deň pred vyšetrením som mala dosť silné pálenie pri močení a to som si dávala ten čaj aj tabletku)aj ladviny mi pozeral a vravel že vyzerajú OK,a ešte mi vravel, že to nieje zápal alebo infekcia keď jeden deň mám ťažkosti a na druhý deň mám moč v poriadku (tak ja potom neviem čím to môže byť) a tak mi predpísal CIPLOX-250, že by to malo pomôcť…….

 

po liečbe chvílu v poriadku a potom zase som pociťovala pálenie po močení…. Mala by som ísť na nejaké vyšetrenie lebo by som si to chcela dať do poriadku lebo ma to dosť zaťažuje a chcela by som vyskúšať aj Woman Dophilus, či by mi to nepomohlo k zbaveniu sa ťažkostí S manželom sme teraz v programe na umelé olpodnenie tak by som to chcela mať OK aby mi infekcia nespôsobila nejakú neplechu Prosím pomôžte mi, ja viem že to nenahradí vyšetrenie ale rada by som počula váš názor…. Veľmi pekne ďakujem

Dobrý deň Silvia, zápal močových ciest je ochorenie, ktoré má tendenciu sa často opakovať. Liečba Ciploxom, bola správna voľba o čom svedčí aj fakt, že Vaše problémy odzneli.

 

Predpokladám, že základné zásady prevencie sú Vám známe ako napr. pravidelná hygiena, voľné bavlnené prádlo, teplo, časté a pravidelné močenie, dostatočné množstvo tekutín, nesadať si na studené miesta, v aute cez zimu používať vyhrievaciu podložku,….preto je vhodné podporiť prevenciu aj probiotickou terapiou a do DOPHILUS WOMEN aspoň prvý mesiac podávať v dávke 2 kapsuly denne a potom pravidelne po mesiaci 1 kapsula denne.

 

Probiotikum nemá žiaden negatívny vplyv na plodnosť ženy, mužovi doporučujem kvalitný vitamín C keďže je dokázané štúdiami, že vitamín C priaznivo pôsobí na pohyblivosť spermií čím sa zvyšuje šanca na otehotnenie.

Na našej webovej stránke používame rôzne súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania. Viac o používaných súboroch cookies a možnostiach ich deaktivácie sa dozviete v našej Ochrane osobných údajov