NÁKUPNÝ KOŠÍK0

Témy

Spýtajte sa odborníka


travenie

Dobrý deň. Môj 8 ročný syn má už asi pol roka nedefinovanú chorobu čriev, ktorá sa prejavuje vo formách kŕčov resp. chvenia v oblasti brušnej dutiny. Nedávno bol aj hospitalizovaný v nemocnici kde okrem týchto príznakov sa pripojili aj hnačky kde však pri vyšetreniach nebol zistený žiadny pozitívny výsledok, okrem CT vyšetrenia, kde bola zistená prítomnosť 2 LU minimálnej veľkosti na tenkom čreve. Neboli vykonané ešte infektologické vyšetrenia a nie je zatiaľ výsledok ani na celiakliu. Bol nám odporučený váš produkt Colon Dophilus a moja otázka znie či je to správna voľba resp. aké doporučujete dávkovanie aj napriek vami prezentovaného množstva dávok.

Dobrý deň pán Jozef, podľa môjho názoru je výber správny. Veľmi nás teší, že Vám náš produkt bol odporučený. Skúste mu probiotikum nasadiť v dávke 2x denne 1 kapsula po jedle alebo s jedlom. Až by problémy začali ustupovať môžete prejsť na udržiavaciu dávku 1 kapsula 1 x denne v uvedenom režime. Kapsulky je potrebné zapiť pohárom vody.

 

Ak by počas doby užívania začal užívať antibiotiká, pozrite si na stránke správny režim užívania probiotík s antibiotikami. Pripájam odkaz. https://www.monsea.sk/colon-dophilus, v pravej časti obrazovky napíšete ak antibiotikum užíva a vyskočí Vám najvhodnejší režim užívania počas antibiotickej liečby. Prajem Vám skoré definovanie príčiny(diagnózy), lebo ak máte príčinu, dá sa liečiť a netlmíte len príznaky.Prajem skoré uzdravenie synčekovi.

Na našej webovej stránke používame rôzne súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania. Viac o používaných súboroch cookies a možnostiach ich deaktivácie sa dozviete v našej Ochrane osobných údajov