NÁKUPNÝ KOŠÍK0

Témy

Spýtajte sa odborníka


Mám dvoj ročného syna,ktorý má problémy so stolicou.Doktorka mu dala sirup Duphalac zabralo mu,ale ked som mu ho po desiatich dnoch vysadila problemy sa znovu vratili preto by som chcela vediet ci tento sirup moze brat dlhodobo.A moja kamoska mi radila skusit prasok Dophilus tak by som chcela vediet vas nazor ci to mam skusit.Sme uz z toho zufali a hladame vsetke mozne moznosti ako mu pomoct.Vopred dakujem.

Pani Ingrid!
V blízkom okolí sme už takýto prípad zažili na vlastnej koži. Deti čoraz viacej trpia na zápchu. Vyvolávajúce príčiny sú rôzne, počnúc stresu, stravy až po chronické ochorenia čriev. Sirup Duphalac sa tak ako iné preháňadlá dlhodobo užívať nesmie. Rieši prejav, nie podstatu ochorenia, stolicu mechanicky vytlačí von.

 

Odporúčam Vášmu synčekovi prášok Infants Dophilus Plus v dávke 1-2x denne 0,5gramu až do ústupu zápchy. Probiotiká narozdiel od preháňadiel problém riešia, regenerujú črevo, osídľujú jeho povrcha produkujú látky, ktoré črevo vyživujú. Ak je nutné, v prípade, že sa Vám synček nevyprázdni niekoľko dní, podajte mu jednorázovo aj preháňadlo.

 

Efekt probiotík nie je okamžitý, ale je dlhodobý.Aj v mojom okolí sa tento recept osvedčil a práve probiotiká Infants Dophilus Plus dieťatku (chlapčekovi) pomohli.Po upravení stolice môžete dávku znížiť a neskôr prejsť na preventívne podávanie menej koncentrovaného probiotika Infants Dophilus. Predítede tak návratu komplikácií.

Na našej webovej stránke používame rôzne súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania. Viac o používaných súboroch cookies a možnostiach ich deaktivácie sa dozviete v našej Ochrane osobných údajov