NÁKUPNÝ KOŠÍK0

Témy

Spýtajte sa odborníka


zdravy-zivotny-styl

Dobrý deň, rada si prisladím kávu zdravo, ale nevyhovujú mi sladidlá v tabletách. Vždy sa mi zdá, že je to nejaké prisladké. Chcela by som možno niečo medzi – tak polovicu tablety, ale tablety náhradných sladidiel majú zrovna takú veľkosť, že sa veľmi ťažko lámu. Je to nešikovné. Viete mi poradiť nejaké riešenie?

Dobrý deň Mária, z našej ponuky vám môžeme odporúčať Steviar prášok hygienicky balený vo vrecúškach. Jedno vrecúško zodpovedá cca dvom čajovým lyžičkám klasického cukru. Ak si chcete kávu osladiť menej, stačí len menej odsypať. A máme pre vás ešte jednu dobrú správu, čoskoro nájdete vo svojej obľúbenej lekárni aj Steviar sypaný. Balenie bude sladivosťou zhodné s cukrom. Takže ak ste boli zvyknutá sladiť jednou lyžičkou cukru, budete si môcť dať do šálky jednu lyžičku Steviaru. Sypaný Steviar bude ideálny nielen na sladenie nápojov, ale aj na varenie a pečenie.

Na našej webovej stránke používame rôzne súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania. Viac o používaných súboroch cookies a možnostiach ich deaktivácie sa dozviete v našej Ochrane osobných údajov